Balatoni Zsolt

Funkcionális Edző

Az én történetem az egyetemi tanulmányaimig nyúlik vissza, amikor a futás töltötte ki a szabadidőm nagy részét. Néhány amatőr futóverseny és pár félmaraton lefutása utána éreztem, hogy más mozgásformára is szüksége van a testemnek.

Először az otthoni, saját testsúlyos edzések felé terelődött a figyelmem, majd az egyetem alatt megismerkedtem a konditermek világával is, ahol a klasszikus testépítésnek kezdtem hódolni. Miközben a vizsgákra való felkészülés zajlott, arra lettem figyelmes, hogy folyamatosan információk után kutatok az edzés témakörében. Tulajdonképpen ekkor döntöttem úgy, hogy elvégzek egy képzést a hasznosítható tudás miatt. Hamar a funkcionális edzés került azonban az érdeklődésem középpontjába, így nem sok idő telt el a második edzői képesítésem megszerzéséig.

„A szenvedélyem a különböző edzésformák összeillesztésében találtam meg.

kézállás

Az edzéseim során mindig fontosnak tartottam, hogy sokoldalúan fejlesszem önmagam. Sokáig nem tudtam választani a fitness “ágai” közül, így a szenvedélyem a különböző edzésformák összeillesztésében találtam meg. Ennek nagyon jó alapot és iránymutatást ad a funkcionális edzés.

2019-ben kerültem a Thor Debrecen edzői csapatába, ahol már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy ez más, mint az eddigi munkahelyeim. Azért dolgozom, hogy mindenki többet tudjon kihozni magából a saját szintjéhez legjobban illeszkedő, személyre szabott edzésekkel. Fő célom, hogy jó hangulatban, összetartó közösségben, biztonságosan fejlesszük a képességeinket, ezáltal hozzájárulva a hosszú, hatékony és egészséges élethez.

Végzettségek:

Testépítés- Fitness Sportedző

Thor Academy- Functional Movement Trainer

Csatlakozz hozzánk!

Segítek elérni önmagad legjobb változatát!