Allround Training

Miért az Allround Training?

Ha bejössz hozzánk egy edzésre, látni fogsz rengeteg hétköznapi embert- a szónak a lehető legjobb értelmében-, ahogy fáradhatatlanul dolgoznak a gyengeségeiken. Diákok, szülők, fodrászok, orvosok és irodisták közösen dolgoznak azért, hogy önmaguk legjobb változatai legyenek.

Legyél a legjobb változata önmagadnak. Talán már elcsépelt, mégis érdemes rajta egy kicsit elgondolkozni. A legtöbbünk nem egy emelésben az utolsó kilogrammokért, nem a gyűrűn egy tökéletes gyakorlatsorért vagy nem egy megadott távon az utolsó másodpercekért küzd. 

A legjobb önmagad nem feltétlenül a guggolás maximumodat jelenti, vagy a legjobb félmaratoni idődet főleg, ha egyik esetben megharcolsz egy emelettel, míg a másikban kifog rajtad egy karton ásványvíz (tapasztalat mindkettő). Mindezek mellett gyakori, hogy annyira elhanyagolunk más képességeket, hogy hátráltatja, sőt egyenesen veszélyessé teszi szeretett sportunk űzését.

A legjobb önmagadhoz egy kiegyensúlyozott test szükséges, amelynek segítségével szembe tudsz szállni a mindennapok sokoldalú kihívásaival.

Az órák folyamatos edzői felügyelet mellett zajlanak. Megtanítunk a megfelelő bemelegítésen és levezetésen át, az alaptechnikákon keresztül az edzés apró részleteire is.

Emellett lehetőséged van olyan alkalmakon részt venni, ahol kiemelve foglalkozunk a saját testsúlyos erő világával, belekóstolhatsz az olimpiai súlyemelésbe vagy olyanon, ahol a test mozgékonyabbá, hajlékonyabbá tétele a fő cél. Az aktív tagok számára pedig folyamatosan frissülő online csoport van fenntartva, ahol tippeket, segítségeket lehet elérni az edzéssel kapcsolatban.

Csatlakozz hozzánk!

Segítek elérni önmagad legjobb változatát!