Szükséged van segítségre?

Gyakran ismételt kérdések

Az első alkalommal felmérjük, hogy hogyan tudod használni a tested, milyen a jelenlegi állapotod és meggyőződünk arról, hogy készen állsz-e az edzésre.

Semmi extrával nem kell számolnod. Kényelmes, sportos ruházat, törölköző és víz tökéletesen elég lesz.

 Az első edzés előtt ki kell töltened a tagsági lapunkat, mely egy pici többlet időt igényel. Emellett az új hely megtalálásával, megismerésével és az átöltözéssel töltött idővel számolva körülbelül 20-25 perccel edzés előtt érdemes megérkezni.

 A kezdő csoportok edzései 60 percesek, amibe a bemelegítés és a levezetés is beletartozik. Később érdemes egy kicsit hamarabb érkezni és később távozni, hiszen a 60 percet a nettó edzésidőre szánjuk. A személyi edzés időtartama is ezen tematika alapján alakul.

Természetesen van lehetőséged variálni az időpontokat, ahogyan az időd engedi.

 Az edzésterv heti 3 alkalomra van készítve a haladóknál, míg a kezdők heti 2-vel számolhatnak. A bérleteddel viszont korlátlan alkalmat tudsz igénybe venni, mely több óratípusra is használható.

 Természetesen. A teljesen kezdőknek/újrakezdőknek külön csoportokat indítunk időközönként, ahol az alapok megfelelő elsajátításával indítjuk.

Bátran próbáld ki! Edzéseinken mindenki megtalálhatja a saját kihívásait, gyengeségeit, amelyeken tud dolgozni.

 Múltbéli sérülés esetén szükséges az orvossal/gyógytornásszal konzultálni, illetve fontos tisztában lenni a jelenlegi állapotról mielőtt belekezdünk a munkába.

Az első alkalom ingyenes, semmi kötelezettséggel nem jár.